Origineel kerstcadeau

Origineel kerstcadeau

#5 tips voor een origineel kerstcadeau

Content

Laten we eerlijk zijn; het is een heel ongebruikelijk jaar geweest. Daarom wil je een origineel kerstcadeau geven waarvan gezichten weer gaan stralen. Maar wat zijn originele kerstcadeau ideeën?

Een standaard flesje wijn of een bakje luxe nootjes is niet wat je zoekt. In dit artikel lees je met welke originele kerstcadeaus je jouw dierbaren in het zonnetje zet.

Origineel kerstcadeau

Een origineel kerstcadeau wat opvalt

Een kerstcadeau waar je vrolijk van wordt, dat is toch het ultieme doel als je een cadeau geeft... nietwaar? Een gebaar waarmee je laat zien: ik ben dankbaar dat jij er bent. Een kleinigheidje waarmee je harten verwarmt. Een origineel kerstcadeau zegt net wat meer dan een flesje wijn met ingeblikte paté. De Pluim maakt de zoektocht naar een origineel kerstcadeau leuk en gemakkelijk. Wij hebben keuze uit tientallen originele kerstcadeau ideeën. En uiteraard: Pluim zelf is net een tikkeltje anders dan andere cadeaukaarten. Door z’n grote A4-formaat is de Pluim cadeaukaart niet te missen onder de kerstboom.

Hoe de Pluim eruit ziet, dat bepaal je helemaal zelf. Met de online editor personaliseer je de binnen- en buitenkant. Dat maakt de verrassing extra groot. Daarnaast kunnen we met een grote oplage de Pluim volledig in jouw huisstijl ontwerpen. De cadeauwaarde van de Pluim kies je zelf en met ons uitgebreide aanbod is er voor ieder wat wils. Het geven van een origineel kerstcadeau is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Om je te inspireren hebben wij 5 originele kerstcadeau ideeën voor je geselecteerd.

Origineel kerstcadeau 1 – House of Marley draaitafel

Een draaitafel verleidt je: het heeft ziel en diepgang. En voor de meeste muziekliefhebbers is het afspelen van muziek op een draaitafel pure magie. Het zachtjes krassen van de naald, het verzamelen van elpees en het warme geluid: voor de een is het nostalgie en voor de ander een hippe accessoire. Het maakt eigenlijk ook niet uit, want het is gewoon een super mooie speler en accessoire voor in je huis. De draaitafel van House of Marley is gemaakt van bamboe en past door z’n natuurlijke uitstraling in ieder interieur.

Origineel kerstcadeau 2 – Yoffga online yoga abonnement

Tegenwoordig schiet door al het thuiswerken de dagelijkse beweging er flink bij in. Yoffga is, zeker in deze tijd, een nuttig cadeau. Yoffga is namelijk yoga zonder matje, gegeven door een digitale yogadocent. Voor iedereen die tot rust wil komen, het stramme lichaam soepel en het hoofd leeg wil maken. Gewoon in je normale kleding doe je staand of zittend in je stoel allerlei oefeningen. Deze worden voorgedaan door de digitale yogadocent. Je kan zelf kiezen of je behoefte hebt aan beweging, ontspanning of een mooie mix van beide. De oefeningen duren een paar minuten. Ideaal voor tussen de werkzaamheden door waarna je weer fit verder kunt. Met een abonnement op Yoffga voorkom je burn-out klachten, RSI-klachten en werk je op een leuke manier gewoon vanuit huis aan je gezondheid.

Origineel kerstcadeau 3 – Virtual reality experience

Een virtual reality experience is een verrassend avontuur. Zodra je de virtual reality bril opzet, gaat er een nieuwe fantasierijke wereld voor je open. Hamburgers bakken, pinguïns stapelen of overleven tussen zombies en robots; het kan allemaal. Of je nu rent, springt of kruipt; het systeem volgt al je bewegingen en zorgt ervoor dat je handen ineens veranderen in pistolen of pijl en boog.  Enversed is het grootste VR-centrum in Europa en heeft maar liefst negen kamers waar je jouw teamwork, competitie en interactie kan testen. Onder begeleiding van een ervaren VR-begeleider maak je kennis met alle mogelijkheden van virtual reality. Zo leer je hoe het is om rond te lopen zonder dat je de ‘echte’ wereld kan zien. Maar pas op, niets is wat het lijkt! Dit cadeau staat garant voor veel plezier.

Origineel kerstcadeau 4 - Doneer je Pluim

Sommigen mensen geven liever dan dat ze ontvangen. Wetenschappelijk onderzoek toont ook aan dat we over het algemeen blijer worden van klein geluk dan van een materialistische aankoop. Met een Pluim heb je de mogelijkheid om aan een goed doel te doneren. Vluchtelingenwerk Nederland, het Liliane Fonds, KWF Kankerbestrijding en nog tientallen andere goede doelen maak je ontzettend gelukkig met dit kerstcadeau. De ontvanger kan zelf kiezen aan welk goed doel hij of zij z’n Pluim wil schenken. De Pluim zorgt op deze manier voor een originele manier van geven waarbij iedereen zijn of haar steentje bijdraagt.

Origineel kerstcadeau 5 – Een reading /healing

Laat je niet afschrikken door het spirituele tintje. Een reading of healing is namelijk een waardevol cadeau dat kan bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling. Een reading is een manier om persoonlijke vraagstukken te benaderen. Na afloop van een reading heb je een omschrijving van jezelf die herkenbaar is, maar ook nog een laag dieper gaat. Je ontdekt wie jij in de kern bent en waar het voor jou om gaat. Een healing zorgt ervoor dat je weer dichter bij jezelf komt te staan. Voel je jezelf moe, verward, geïrriteerd of neerslachtig? Met een healing poets je jezelf emotioneel als het ware weer even op. Na afloop voel je een diepe rust en ontspanning. 

Een origineel kerstcadeau voor iedereen

Geef je iemand een Pluim, dan geef je een cadeau boordevol keuzes voor een ontspannen moment. Met meer dan 1500 bestedingen kies je uit de leukste dagjes weg, attracties en producten voor thuis of onderweg.

  • Eenvoudig te personaliseren
  • Voor elk budget
  • Fysiek en digitaal cadeau

 Geef de Pluim als kerstcadeau