Oud beeldmateriaal digitaliseren door Scanit

Laat je oude beeldmateriaal digitaliseren bij Scanit. Denk aan oude films, videobanden, foto's, dia's of geluidsopnamen.

Lees meer
Maak je keuze:
10,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Bijbetalen mogelijk
Omschrijving

Wat zou het toch leuk zijn om al je oude films en foto's weer eens terug te kijken. Verzilver jouw pluim en ontvang een voucher die je kunt besteden bij Scanit. Je kunt deze gebruiken voor het laten digitaliseren van oude films, videobanden, foto's, dia's, geluidsopnamen etc. Zo wordt het terugkijken en/of luisteren ineens veel gemakkelijker en kun je heerlijk jouw oude herinneringen ophalen en herbeleven.

De voucher kan niet worden besteed aan opslagmedia zoals usb sticks en harde schijven. Er vindt geen restitutie plaats wanneer de voucher niet volledig is besteed.

Wat moet je doen?

Stuur de bevestiging en het oude beeld en/of geluidsmateriaal o.v.v. Pluimen naar:Scanit, Doelstraat 8C, 4761 CG, Zevenbergen. Ook kan alles op afspraak worden afgeleverd op het bezoekadres. Verzendkosten naar Scanit zijn voor eigen rekening. De verzendkosten voor de retourzending (tot 6,75) zijn wel inbegrepen. Als de verzendkosten hoger zijn, dan neemt Scanit contact op met de besteller.

Praktische info

Adres:
Doelstraat 8C
4761 CG Zevenbergen
Telefoonnummer: 0168 707 123