Ouderwetse gezelligheid

Ouderwetse gezelligheid

Ouderwetse gezelligheid.

De kans is groot dat je veel thuis bent met elkaar de komende weken. Dit kan nogal een uitdaging zijn om een goede balans te vinden tussen werk, gezin en vrije tijd. Er zijn gelukkig genoeg manieren om thuis te genieten van ouderwetse gezelligheid. Laptop dicht, telefoon uit; het is tijd om even jouw moment te pakken. Geniet van vrije tijd met elkaar!
 

Tijd om te puzzelen

Hoe lekker is het om je hoofd leeg te maken tijdens het puzzelen? Kieper de doos om en daar liggen 1500 stukjes op tafel en een paar op de grond. Oepsie... Daag jezelf uit met de puzzels van Jan Haasteren.
 

Een spelletje spelen met de kids

Het geheugen en verschillende tactieken gaan hand in hand. Maar er kan er maar een de winnaar zijn! Met een bord- of kaartspel heb je uren speelplezier voor de boeg. Ga je voor een klassieker of een nieuw spel? Hoe dan ook; het is tijd om te genieten van die blije gezichtjes.
 

Start je eigen thuiscompetitie

Een middag vol spanning en gezelligheid. Haal gezonde rivaliteit in elkaar naar boven. Ga je tegen elkaar, of juist mét elkaar spelen? Een thuiscompetitie is echte oer-Hollandse gezelligheid voor de hele familie. Dan rest alleen nog de grote vraag: wie beschikt over de beste techniek? 
 

Gezelschapsspellen met elkaar

Klaar voor de gezellige hersenkrakers? Los raadsels op, ontdek de oplossing of bouw steden, maar kijk uit dat je tegenstander je niet te slim af is. Elke zet vereist de grootste concentratie. Elke verandering op het bord zorgt voor een aanpassing in de overwinningsstrategie. Wie daag jij thuis uit?