Over de Pluim

Het cadeau voor vrije tijd

Het cadeau voor vrije tijd

Wat is de Pluim?

De Pluim is een cadeaukaart, maar dan een tikkeltje anders. Bij ons draait het om genieten. Ontspanning na inspanning, noemen we dat. Want iedereen heeft toch recht op een beetje ontspanning? De Pluim is een cadeau waarmee iemand optimaal kan genieten van zijn of haar vrije tijd. 

Altijd een geschikt cadeau

De Pluim is een fysieke kaart (of e-mail) met daarop een unieke code. De ontvanger kan deze code online verzilveren en heeft keuze uit honderden cadeaus. Denk aan een dagje uit, een etentje of andere leuke dingen voor thuis of onderweg.
 

Pluim bestellen

Wat kan iemand met de Pluim doen of bestellen?

  • Uit eten bij 2500 restaurants

  • Genieten bij 2000 schoonheidssalons

  • Winkelen bij Rituals

  • Honderden leuke producten voor thuis & onderweg

  • De leukste dierentuinen en pretparken bezoeken

  • Slapen bij de beste hotelketels van Nederland

  • Tal van theathervoorstellingen, concerten en evenementen bezoeken

Een Pluim bestellen

Het bestellen van een Pluim is heel gemakkelijk. Je bepaalt zelf het aantal Pluimen en de cadeauwaarde (al vanaf € 5,-). Selecteer vervolgens een omslag met een thema dat past bij het cadeaumoment. Alle themakaarten staan al voor je klaar in de shop.
 

Pluim bestellen

Een persoonlijk cadeau

Of je nou iemand wilt verrassen, wilt belonen of een hart onder de riem steken: een cadeautje verdient aandacht. Het geven van een cadeau is een persoonlijk moment, daar doe je dus graag een beetje moeite voor. In onze online editor kan je de Pluim personaliseren met een eigen tekst, foto of logo. Bovendien kan je online een unieke welkomstpagina inrichten voor de ontvanger. Deze pagina is ook voorzien van een eigen tekst, logo of afbeelding en drie keuzesuggesties.

 

Maak je eigen inlogpagina

Zodra iemand met zijn of haar Pluimcode inlogt, tonen we een pagina die je zelf kunt bewerken. Op die manier kun je dus ook online jouw bericht voor de ontvanger personaliseren. In een oogwenk upload je jouw eigen afbeelding, pas je de tekst aan en stel je één, twee of drie keuzesuggesties in. Het instellen van deze pagina doe je in het bestelproces en kun je beheren in je account.

 

Grote oplages? Uniek design!

Wie zegt dat een zakelijk cadeau onpersoonlijk is?
Bij Pluimen zijn we het daar absoluut niet mee eens!

Sterker nog, bij grote oplages maken we er graag ook een groot feest van. Niet alleen kunnen we de A4-kaart in jouw huisstijl bedrukken, ook kun je kiezen voor een totaal ander jasje. Lees meer over de zakelijke Pluim.