Over de Pluim

Geef genieten cadeau

Pluim cadeau geven

Over de Pluim

De Pluim is een cadeaukaart, maar dan een tikkeltje anders. Bij ons draait het om genieten. Ontspanning na inspanning, noemen we dat. Want iedereen heeft toch recht op een beetje ontspanning? De Pluim is een cadeau waarmee iemand optimaal kan genieten van zijn of haar vrije tijd. 

Een digitale code

De Pluim is een fysieke kaart (of e-mail) met daarop een unieke code. De ontvanger kan deze code online verzilveren en heeft keuze uit honderden cadeaus. Denk aan een dagje uit, een etentje of andere leuke dingen voor thuis of onderweg.

Pluim bestellen

Een persoonlijk cadeau

Of je nou iemand wilt verrassen, wilt belonen of een hart onder de riem steken. Het geven van een cadeau is een persoonlijk moment, daar doe je dus graag een beetje moeite voor. In onze online editor kan je de Pluim personaliseren met een eigen tekst, foto of logo. 

Een Pluim bestellen

Het bestellen van een Pluim is heel gemakkelijk. Je bepaalt zelf het aantal Pluimen en de cadeauwaarde. Selecteer vervolgens een omslag met een thema dat past bij het cadeaumoment. Alle themakaarten staan al voor je klaar in de shop.
 
Grote oplages of liever een omslag in jouw huisstijl? Lees meer over de zakelijke Pluim.