Gadgets & Elektronica

Over ear bluetooth hoofdtelefoon van Philips

Van het geluid tot de materialen, deze draadloze koptelefoon met gesloten achterkant voor over het oor is ontworpen om je echt in de muziek te laten opgaan.

Lees meer
350,00
Inclusief verzending binnen Nederland

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

Over dit product

De perfect afgestemde drivers in deze koptelefoon met Hi-Res Audio-certificering zorgen voor een prachtig gebalanceerd geluid, ongeacht of ANC is in- of uitgeschakeld. De bas is strak en indrukwekkend, zonder dat hij andere tonen overstemt. De middenbereikfrequenties zijn vol en vloeiend. De hoge frequenties zitten vol details. Adaptieve ruisonderdrukking (ANC) maakt gebruik van één externe microfoon en één interne microfoon om ongewenste geluiden uit te filteren, zodat je helemaal kunt opgaan in de muziek. Met de Bewustzijnsmodus kun je de buitenwereld weer toelaten wanneer dit nodig is. Tevens kun je met een volledig opgeladen batterij langer dan een dag muziek luisteren en met een snelle oplaadbeurt van 15 minuten heb je weer 6 uur afspeeltijd. Er is aanraakbediening voor muziek en oproepen en op de oorschelpen zitten knoppen voor ANC. De oorschelpen kunnen ook plat worden opgevouwen om de koptelefoon eenvoudig op te bergen.

Twee microfoons in elke oorschelp luisteren naar het geluid van je stem, waardoor ruis uit je omgeving drastisch wordt verminderd. Solide Bluetooth-connectiviteit, met AAC-ondersteuning voor iOS-apparaten en aptX HD voor Android of Windows, zorgt voor het best mogelijke geluid tijdens het streamen. Met de afneembare kabel kun je de koptelefoon aansluiten op apparatuur met een hoge resolutie voor draadloos luisteren. Daarnaast kun je met de app 'Philips Headphones' het niveau van de ruisonderdrukking aanpassen door te schakelen tussen vooraf ingestelde ANC-modi. De app beschikt ook over een speciale equalizer en je kunt de app gebruiken om de muziek die je streamt te bedienen of om toegang te krijgen tot informatie over nummers.

Het lichtgewicht aluminium en verantwoord verworven Muirhead-leer zorgen ervoor dat deze draadloze koptelefoon net zo goed aanvoelt als het geluid. Het aluminium van de oorschelpringen heeft een matdonkere satijnlook, met Philips Fidelio-logo in reliëf. De muziek wordt automatisch onderbroken wanneer je de koptelefoon afzet. Het zwarte Schotse Muirhead-leer dat de buiten- en binnenkant van de hoofdband bedekt, is duurzaam en ethisch verantwoord geproduceerd. Dit hoogwaardige leer is prachtig zacht en getextureerd en geeft de koptelefoon een verfijnde touch.

Specificaties:

  • Bluetooth-versie: 5,0
  • Maximumbereik: Maximaal 10  m
  • Volumeregeling: Ja
  • Gespreksbeheer: Gesprek in wacht, schakelen tussen 2 gesprekken, oproep aannemen/beëindigen, oproep weigeren en schakelen tussen muziek en gesprekken
  • Afspeeltijd muziek (ANC uit): 35  uur
  • Afspeeltijd muziek (ANC aan): 30  uur

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk