Overnachten bij één van de Eden Hotels

Check voor deelnemende hotels eerst het aanbod op Weekendjeweg.nl. Let op! Maximaal één Cadeau Card en max. €150 per boeking.

Lees meer
Maak je keuze:
25,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Verblijven in een Eden Hotel betekent even een onlosmakelijk onderdeel zijn van de lokale ervaring. Je bent te gast bij een oer-Nederlandse hotelfamilie waar je je nooit zorgen hoeft te maken over echte gastvrijheid en waar alle 'basics' zoals je die mag verwachten dik in orde zijn.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Weekendjeweg.nl Cadeau Card per e-mail die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Weekendjeweg.nl voor het boeken van een overnachting in een hotel naar keuze. Check voor deelnemende hotels eerst het aanbod op Weekendjeweg.nl. Er geldt een maximum van 1 code per boeking met een maximum van € 150,00. 

Praktische info

Je ontvangt binnen 3 werkdagen een Weekendjeweg Cadeaukaart per e-mail waarmee je op Weekendjeweg.nl een verblijf naar keuze kunt boeken.
De Weekendjeweg Cadeaukaart heeft een geldigheid van 3 jaar na uitgifte. Het saldo van de Weekendjeweg Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgende boeking bij Weekendjeweg voor een hotel naar keuze. Er geldt een maximum van 1 code per boeking bij Weekendjeweg met een maximum van € 150,00. Voor meer info over Weekendjeweg en een overzicht van alle deelnemende hotels kijk je op www.weekendjeweg.nl