Pannenkoeken eten op de Pannenkoekenboot in Amsterdam

Ontvang een 75 Minutenvaart inclusief onbeperkt pannenkoeken eten bij de Pannenkoekenboot in Amsterdam. Aan boord betaal je € 1,50 per persoon vermakelijkheidsretributie.

Lees meer
Maak je keuze:
19,50
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

We varen 75 minuten op het IJ waar je alle indrukwekkende nieuwe gebouwen ziet. Ook zie je hoe Amsterdam verandert. De oude gebouwen verdwijnen of krijgen een nieuwe bestemming en er komen nieuwe juweeltjes (EYE Museum) voor in de plaats. In de zomer bestaat de kans dat we een of meerdere cruiseschepen tegenkomen en ook de zeeschepen op de scheepswerf zijn vaak indrukwekkend!

In een ongedwongen sfeer geniet je onbeperkt van het pannenkoekenbuffet. Op het buffet heb je de keuze uit versgebakken spek-, appel- en naturel pannenkoeken én allerlei toppings om de pannenkoeken mee te garneren, zoals kaas, brie, ham, salami, fruit, chocolade, jam, eitjes, smarties, marshmallows, nootjes of wat je maar lekker vindt. Twijfelen hoeft niet, want de volgende ronde kies je gewoon weer een andere pannenkoek! Het record staat op 15, hoeveel pannenkoeken kun jij op?

Na het pannenkoeken eten, is het heerlijk uitwaaien op het buitendek. Bij mooi weer kun je natuurlijk ook buiten smullen van de pannenkoeken! Speciaal voor de jongste gasten is er in het ruim van de Pannenkoekenboot een megagrote ballenbak en er zijn kleurplaten met kleurtjes, zodat ze zich geen moment hoeven te vervelen.

Er is ook een pannenkoekenboot in Rotterdam of in Nijmegen!

 

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor de Pannenkoekenboot in Amsterdam. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. Je ontvangt een code die geldig is t/m 31-12-2021. Aan boord betaal je € 1,50 per persoon vermakelijkheidsretributie.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Aan boord betaal je € 1,50 per persoon vermakelijkheidsretributie.

Je ontvangt een code die geldig is t/m 31-12-2020.

Adres: Ms. van Riemsdijkweg t/o 41
1033 RC Amsterdam
Telefoonnummer: 020-6368817