Pannenkoeken eten op de Pannenkoekenboot in Rotterdam

Ontvang een 75 Minutenvaart inclusief onbeperkt pannenkoeken eten bij de Pannenkoekenboot in Rotterdam.

Je ontvangt een code die geldig is t/m 31-12-2021.

Lees meer
Maak je keuze:
19,50
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

We varen 75 minuten door de Rotterdamse wateren waar je een prachtig uitzicht hebt over de imposante skyline. De beroemde en gedurfde architectuur waar Rotterdam wereldwijd om bekend staat, is vanaf het water niet te missen! In een ongedwongen sfeer geniet je onbeperkt van het pannenkoekenbuffet. Op het buffet heb je de keuze uit versgebakken spek-, appel- en naturel pannenkoeken én allerlei toppings om de pannenkoeken mee te garneren, zoals kaas, brie, ham, salami, fruit, chocolade, jam, eitjes, smarties, marshmallows, nootjes of wat je maar lekker vindt. Twijfelen hoeft niet, want de volgende ronde kies je gewoon weer een andere pannenkoek! Het record staat op 15, hoeveel pannenkoeken kun jij op? Na het pannenkoeken eten, is het heerlijk uitwaaien op het buitendek. Bij mooi weer kun je natuurlijk ook buiten smullen van de pannenkoeken! Speciaal voor de jongste gasten is er in het ruim van de Pannenkoekenboot een megagrote ballenbak en er zijn kleurplaten met kleurtjes, zodat ze zich geen moment hoeven te vervelen.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor de Pannenkoekenboot in Rotterdam. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. Je ontvangt een code die geldig is t/m 31-12-2021.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info
Adres: Parkhaven 13 t/o Euromast
Rotterdam
Telefoonnummer: 010-4367295