Pensioen cadeau

Op zoek naar een leuk pensioen cadeau?

Pensioen cadeau

Content

Gaat er een collega met pensioen? Of hebben anderen je gevraagd wat je graag wil hebben als cadeau nu je pensioen voor de deur staat? Dan is het logisch dat je op zoek bent naar een goed pensioen cadeau. Na tientallen jaren gewerkt te hebben, is vrije tijd natuurlijk hetgeen waar alle pensionarissen naar verlangen.

Daarom is de Pluim het perfecte pensioen cadeau, waarmee je boordevol beleving voor vrije tijd geeft!

Op zoek naar een leuk pensioen cadeau?

Hoe kies je een goed pensioen cadeau?

Het perfecte pensioen cadeau is niet universeel, maar voor iedereen anders. Ieder mens is immers uniek. Waar de ene persoon blij wordt van een dagje uit, wil de ander liever in alle rust een boek lezen. Met de Pluim, kiest de ontvanger z’n eigen pensioen cadeau uit ons ruime assortiment. Zo weet je zeker dat het cadeau voor het pensioen helemaal is afgestemd op zijn of haar persoonlijke interesses en passies.

Met andere woorden: je geeft dus gegarandeerd een geweldig pensioen cadeau waar iemand écht blij mee is. Laat je inspireren!

En nog veel meer...

Dat maakt de Pluim zo'n leuk en uniek pensioen cadeau!

 Bekijk het totale aanbod

 

Waarom je flink mag uitpakken met een pensioen cadeau

Een leven lang hard werken; dat is niet niks. Het is zowel een voorrecht als een last. Als je dan eindelijk die leeftijd bereikt hebt dat je het werk mag neerleggen, dan mag je dit zeker vieren. Maar dat betekent niet dat iemand er duizenden euro’s voor hoeft neer te leggen. Tussen onze mogelijkheden staan allerlei verschillende opties, geschikt voor ieder budget. Is het perfecte pensioen cadeau toch aan de prijzige kant, dan kun je er ook voor kiezen om samen een potje te maken en zo de kosten te delen. Je zult namelijk vast niet de enige zijn die iets wil betekenen voor de kersverse pensionado.

De Pluim is een gezellige A4-kaart met daarop een grote foto die je kunt aanpassen. Aan de binnenkant is ruimte voor de persoonlijke boodschap waarmee je woorden geeft aan jouw compliment. Tip: geef de Pluim met een extra attentie, zoals een fles Celebrations, cava, champagne of bier. Dan geef je een heel compleet en uniek cadeau. Wil je liever een totaal andere opmaak in huisstijl, een ander soort verpakking of eigen extraatje? Daar doen we niet moeilijk over. Informeer naar de mogelijkheden.

Geef de Pluim op jouw manier

Met een Pluim geef je altijd een gepersonaliseerd pensioen cadeau. Dat kan met een fysiek cadeau in de vorm van een opvallende A4 wenskaart, of - ideaal als lastminute cadeau - een Pluim per e-mail. De Pluim per e-mail is het digitale broertje van de fysieke A4 Pluim. Alleen is deze net iets sneller; dus handig als je hem meteen nodig hebt. 

De Pluim liever in een uniek jasje? Geef ‘m dan volledig in jouw huisstijl. Laat onze collega's meedenken over een maatwerk Pluim. Bepaal zelf de cadeauwaarde van €5 tot €1000 per Pluim. 

Tijd voor inspiratie: een memorabel uitje

Van korte dagbestedingen tot uitgebreide weekendjes weg, bij Pluimen hebben we de leukste uitjes zorgvuldig voor je geselecteerd. Gaat iemand met pensioen? Dan is het nu tijd voor die welverdiende rust. Het is een fantastisch idee om samen eropuit te trekken en dit memorabele moment op die manier te vieren. Onze tips:

Samen erop uit

Echt iets moois beleven? Trek er samen op uit! Bijvoorbeeld naar een hotel of door samen te gaan kamperen. Kies je voor een stedentrip of gaan jullie samen de natuur in? Het kan allemaal.

Helemaal ontspannen

Na al die jaren hard werken is het misschien wel fijn om eens helemaal tot rust te komen. Een dagje spa, met sauna en massages, is dan de ideale optie.

Heerlijk eten

Wie houdt er nu niet van een buik vol met heerlijk eten? Precies... Ga samen uitgebreid eten in een goed restaurant en laat je verrassen door de fantastische smaken.

Nog meer inspiratie: het mooiste cadeau voor het pensioen

Zoek je een geschikt pensioen cadeau voor iemand die met pensioen gaat, maar is een gezamenlijk uitje misschien net te teveel van het goede? Geen paniek, want er zijn nog genoeg andere opties. In ons assortiment kun je ook het perfecte pensiroen cadeau vinden wanneer bijvoorbeeld je collega met pensioen gaat. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

Een nieuwe gadget

Houdt degene die met pensioen gaat van technologie en gadgets? Dan kan het ontzettend tof zijn om een nieuwe gadget cadeau te doen voor het pensioen.

Een sportief geschenk

Is hij of zij niet van plan om hele dagen op de bank door te brengen, maar juist actief te zijn? Dan kun je ook een sportief pensioen geschenk geven, zoals een fietscomputer: handig en leuk.

Het goede doel steunen

Is de ontvanger begaan met het lot van mens of dier? Dan kun je er ook voor kiezen om in naam van diegene een mooie donatie aan het goede doel te doen.

Een pensioen cadeau nodig? Geef een Pluim!

De bovenstaande opties zijn slechts een paar mogelijkheden die je met de Pluim kunt doen. Het voordeel van de Pluim: de keuzemogelijkheden zijn gigantisch. Je hoeft niet te kiezen, want je geeft de ontvanger die mogelijkheid om dat zelf te doen. Wil je het wat persoonlijker maken? Op de persoonlijke welkomstpagina kun je alvast wat suggesties doen. Zo maak je de keuze voor de pensionado iets makkelijker ;)

Heb je vragen of wil je meer weten over hoe de Pluim werkt? Neem dan contact met ons op. Wij maken ook pensioencadeaus op maat, die aansluiten bij jouw bedrijf. We helpen je graag!