Pensioen cadeau

Opzoek naar een leuk pensioencadeau?

Een pensioen cadeau uitzoeken

Een pensioen cadeau uitzoeken

Gaat iemand die dichtbij je staat binnenkort met pensioen? Of hebben anderen je gevraagd wat je graag wil hebben nu je pensioen voor de deur staat? Dan is het logisch dat je op zoek bent naar een goed cadeau. Bij Pluimen vinden we dat een pensioen groots gevierd mag worden. Het is immers een jubileum dat je dubbel en dwars hebt verdiend! Toch blijkt dat veel mensen het lastig vinden om een goed cadeau te vinden. We helpen je een handje door onze beste pensioencadeaus op een rijtje te zetten.  

Waarom je flink mag uitpakken met een pensioencadeau

Een leven lang hard werken; dat is niet niks. Het is zowel een voorrecht als een last. Als je dan eindelijk die leeftijd bereikt hebt dat je het werk mag neerleggen, dan mag je dit zeker vieren. Maar dat betekent niet dat iemand er duizenden euro’s voor hoeft neer te leggen. Tussen onze mogelijkheden staan allerlei verschillende opties, geschikt voor ieder budget. Is het perfecte pensioencadeau toch aan de prijzige kant, dan kun je er ook voor kiezen om samen een potje te maken en zo de kosten te delen. Je zult namelijk vast niet de enige zijn die iets wil betekenen voor de kersverse pensionado.

Hoe kies je een goed pensioencadeau?

Het perfecte pensioencadeau is niet universeel, maar voor iedereen anders. Ieder mens is immers uniek. Waar de ene persoon blij wordt van een dagje uit, wil de ander liever in alle rust een boek lezen. Het is daarom belangrijk dat je goed nadenkt wat de pensionado leuk vindt. Niet wat jij graag wil hebben. Het is namelijk een valkuil door een cadeau te kopen dat jij graag wil hebben of doen. Dus ga bij jezelf na: waarvan krijgt diegene een glimlacht op zijn of haar gezicht? Wat zijn de hobby’s, voorkeuren of karaktereigenschappen? Toets het cadeau op basis van deze vragen. Past hetgeen je aan het bekijken bent bij degene voor wie het is?

Tijd voor inspiratie: een memorabel uitje

Van korte dagbestedingen tot uitgebreide weekendjes weg, bij Pluimen hebben we de leukste uitjes zorgvuldig voor je geselecteerd. Gaat iemand met pensioen? Dan is het nu tijd voor die welverdiende rust. Het is een fantastisch idee om samen eropuit te trekken en dit memorabele moment op die manier te vieren. Onze tips:

Samen erop uit

Echt iets moois beleven? Trek er samen op uit! Bijvoorbeeld naar een hotel of door samen te gaan kamperen. Kies je voor een stedentrip of gaan jullie samen de natuur in? Het kan allemaal.

Helemaal ontspannen

Na al die jaren hard werken is het misschien wel fijn om eens helemaal tot rust te komen. Een dagje spa, met sauna en massages, is dan de ideale optie.

Heerlijk eten

Wie houdt er nu niet van een buik vol met heerlijk eten? Precies... Ga samen uitgebreid eten in een goed restaurant en laat je verrassen door de fantastische smaken.

Nog meer inspiratie: het mooiste cadeau

Zoek je een geschikt cadeau voor iemand die met pensioen gaat, maar is een gezamenlijk uitje misschien net te teveel van het goede? Geen paniek, want er zijn nog genoeg andere opties. In ons assortiment kun je ook het perfecte cadeau vinden wanneer bijvoorbeeld je collega met pensioen gaat. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

Een nieuwe gadget

Houdt degene die met pensioen gaat van technologie en gadgets? Dan kan het ontzettend tof zijn om een nieuwe gadget cadeau te doen.

Een sportief geschenk

Is hij of zij niet van plan om hele dagen op de bank door te brengen, maar juist actief te zijn? Dan kun je ook een sportief geschenk geven, zoals een fietscomputer: handig en leuk.

Het goede doel steunen

Is de ontvanger begaan met het lot van mens of dier? Dan kun je er ook voor kiezen om in naam van diegene een mooie donatie aan het goede doel te doen.

Een pensioen cadeau nodig? Geef een Pluim!

De bovenstaande opties zijn slechts een paar mogelijkheden die je met de Pluim kunt doen. Het voordeel van de Pluim: de keuzemogelijkheden zijn gigantisch. Je hoeft niet te kiezen, want je geeft de ontvanger die mogelijkheid om dat zelf te doen. Zo weet je zeker dat jouw geschenk goed terecht komt en volledig bij diegene zal passen. Met andere woorden: je geeft dus gegarandeerd een geweldig pensioencadeau waar iemand écht blij mee is. Wil je het wat persoonlijker maken? Op de persoonlijke welkomstpagina kun je alvast wat suggesties doen. Zo maak je de keuze iets makkelijker ;)

Heb je vragen of wil je meer weten over hoe de Pluim werkt? Neem dan contact met ons op. Wij maken ook pensioencadeaus op maat, die aansluiten bij jouw bedrijf. We helpen je graag!