Geef een verrassend personeelsgeschenk cadeau

Geef een verrassend personeelsgeschenk cadeau

Geef een verrassend personeelsgeschenk cadeau

Content

Een kaartje, een schouderklopje of een bonus...jouw personeel verdient wel een beetje aandacht. En hoe beter dan hen te verrassen met een verbluffend personeelsgeschenk? Met de Pluim zit je goed. Geen zoethoudertje, wel een ‘precies-wat-ik-wilde-hebben’ cadeau.

Geef een verrassend personeelsgeschenk cadeau

Een jubileum, kerst, nieuwjaar, een behaalde target: genoeg gelegenheden om die werknemer blij te maken. En blij worden ze! Want met de Pluim weet je zeker dat je de plank nooit misslaat. Een bierbrouwpakket geven aan iemand met een glutenintolerantie? Gaat jou niet gebeuren. Een slipcursus voor iemand zonder rijbewijs? Ook niet. Een romantisch diner voor twee, terwijl de relatie net uit is? Pijnlijk! Maar ook hier geldt: jij staat lachend aan de zijlijn, want dat overkomt jou niet.

Jij geeft namelijk een Pluim als personeelsgeschenk. En met een Pluim geef je als een baas!

Proefversie aanvragen

Leuk cadeau voor medewerkers

Met de Pluim geef je iets anders dan anders. Dit personeelsgeschenk is speciaal gericht om jouw medewerkers een ontspannen moment te geven. Na hard werken, komt hard ontspannen. Zo simpel is het. En daar zorgen wij voor met de Pluim.

Met andere woorden: je geeft een cadeau om iemand écht te laten genieten van vrije tijd. Geen zoethoudertje, wel een precies-wat-ik-wilde-hebben. Jouw medewerkers mogen namelijk zelf kiezen wat ze met de Pluim gaan beleven.

Lees meer over onze missie

De Pluim: hét cadeau boordevol beleving voor vrije tijd

Content

Vrije tijd: wij weten er alles van. Onze afdeling inkoop al helemaal. Zij zijn de hele dag bezig met het speuren naar de leukste belevenissen of producten voor in je vrije tijd. Dat kan een dagje weg zijn of een workshop meubels maken. Een toffe gadget als een geluiddempende koptelefoon of juist een avond meezingen bij een concert. Want zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende smaken. Daarom vullen wij ons assortiment regelmatig aan met allerlei. Zo is er voor iedereen iets leuks te beleven. Met de Pluim geef je de mooiste vrijetijdsmomenten.

 

De voordelen van de Pluim

Naast de waardering die je toont aan jouw werknermers, is de Pluim ook een uniek en leuk cadeau om te geven én te ontvangen! Lees hieronder meer over alle voordelen van de Pluim.

Direct online bestellen Offerte aanvragen

 

 

Persoonlijk cadeau

Jouw personeel zet zich elke dag in om het bedrijf te laten groeien. Dan is het wel op z’n plaats om een cadeau te geven waar je aandacht aan hebt besteed. Een personeelsgeschenk waarmee jij laat zien dat jij je ook voor hen inzet. En daar hebben wij iets op bedacht. De Pluim kun je op verschillende manieren personaliseren. Een tekst, een foto of een logo bijvoorbeeld. Of een video waarin je het personeel toespreekt.

Daarnaast kan je ook een persoonlijke welkomstpagina maken. Na het inloggen met de Pluimcode en pincode, knalt de confetti van het scherm. Want: feestje! Schrijf hier een extra boodschap en geef leuke suggesties als mogelijkheden om te kiezen.

Geef eens wat extra’s
Een Pluim tovert geheid een glimlach op iemands gezicht. Laat dat maar aan ons over. Daarom verpakken we de fysieke Pluim in een vrolijke envelop. Confetti, sterren, sneeuw of feestdagen; jij kiest het uiterlijk, wij doen de rest. Vind je alleen een kaart net iets te weinig en wil je er graag een schepje bovenop doen? Dan kan je de Pluim feestelijker maken door iets extra’s toe te voegen. Met chocolade, bier, wijn of champagne bijvoorbeeld. In dat geval gaat de Pluim samen met jouw keuze in een grote giftbox. Maakt de verrassing en het geefmoment nóg feestelijker.

Vragen of advies?

Wij zien het als ons doel om jou te helpen met het geven van een leuk en ultiem verrassend cadeau. Maar dan wel eentje die je snel en gemakkelijk bestelt. En dat is gelukt als je het ons vraagt. In onze shop krijg je verschillende mogelijkheden om de Pluim te personaliseren, maar je kunt ook voor een kant-en-klare variant kiezen. Kom je er niet uit of heb je wat hulp nodig? Dan staan we graag voor je klaar.

Onze service:

  • Ontwerpen van Pluimen in huisstijl 
  • Inrichten van de accountomgeving
  • Vormgeven van de persoonlijke welkomstpagina
  • Specifieke maatwerkoplossingen
  • Orderafhandeling