Persoonlijke wanddecoratie van IXXI

Ontvang een cadeaubon om te besteden bij IXXI. IXXI tovert jouw hele wereld om in te gekke wanddecoratie. Een leuke, innovatieve manier om jouw mooiste foto's en momenten te vereeuwigen.

Lees meer
Maak je keuze:
10,00
Gratis per e-mail
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

IXXI tovert jouw hele wereld om in te gekke wanddecoratie. Een leuke, innovatieve manier om jouw mooiste foto's en momenten te vereeuwigen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Dit unieke wanddecoratie systeem van Nederlandse bodem bestaat uit vierkante kaarten en koppelstukjes en wordt geleverd in een compacte doos, compleet met een geheel eigen ophangsysteem. Maak in elk gewenst formaat een IXXI met eigen foto's. 

Koppel de vierkante kaarten gemakkelijk aan elkaar en creëer binnen no-time een echt kunstwerk aan de muur. De kaarten worden geprint op Synaps; een hoogwaardig synthetisch materiaal dat watervast is en niet scheurt of kreukt. De kaarten zijn makkelijk te wisselen of aan te vullen met een nabestelling. Zo blijft je interieur altijd up to date.

Hier vind je alle video’s die jou helpen om jouw IXXI te ontwerpen en op te hangen. Zie hiervoor: www.ixxiyourworld.com/nl/demo-video

Praktische informatie

Na verzilvering ontvang je binnen 5 werkdagen een couponcode per e-mail die je kunt gebruiken bij je online bestelling op www.ixxiyourworld.com. De IXXI couponcode heeft een geldigheid van 3 jaar na uitgifte.