Picknicken

De perfecte picknick

De perfecte picknick

Op het strand, in het bos, in het park of op de boot ... Spreid je kleedje uit, drankje in je hand en een picknickmand vol lekkers. Buiten eten is genieten van goed gezelschap, lekker weer én natuurlijk van een rijkelijk gevulde picknickmand.
  

Je gaat picknicken en neemt mee…

Wat zeker niet mag ontbreken zijn de heerlijke zelfgemaakte snacks. Het lekkerste hoeft niet ingewikkeld te zijn, want picknicken kan al met simpele en leuke hapjes. Wat dacht je van stokbrood met een home made dip, een frisse groene salade en een pastasalade? Et voilà, zet de hapjes op het kleed en smullen maar.

Hou het koeltjes

Maar hoe vervoer je al dat lekkers nou eigenlijk? Het moet natuurlijk wel koel blijven. Dranken blijven ijskoud in een drankkoeler of een thermosfles. En de gemaakte snacks? Die neem je gemakkelijk mee in een koelbox. Niet is zo fijn als een ijskoud drankje op een warme dag.
  

Handig servies

Kies daarom voor handig picknickservies; glazen, bestek en een lunch box. Geen wegwerp plastic, maar lekker duurzaam! Ook heerlijk om mee te nemen: een waterfles met fruitfilter. Vul je waterfles met citroen en munt of varieer met tropisch fruit zoals ananas. Makkelijk, gezond en verfrissend.

Plof neer en relax
 

Kies een mooi kleed met bijhorende kussentjes, want ook tijdens een picknick is wat extra comfort heerlijk. Brand een kaarsje zodra het begint te schemeren. Geniet nog lang na van de zomeravond.