Picknicken

De perfecte picknick

De perfecte picknick

Content

Op het strand, in het bos, in het park of op de boot ... Spreid je kleedje uit en pak dat drankje er maar vast bij. Picknicken is genieten van goed gezelschap, lekker weer én natuurlijk van een rijkelijk gevulde mand vol lekkers.

De perfecte picknick

Dé must have

Van mooie kleden tot de ouderwetse picknickmand: Dille & Kamille heeft álle ingrediënten voor een geslaagde picknick. Het enige dat je dan nog hoeft te doen, is te genieten van de natuur en van een luie middag in de zon.
    

Winkelen bij Dille & Kamille

Plof neer en relax

Zoek een mooi plekje uit, neem al dat lekkers mee, spreid je kleed en plof neer! Extra comfort tijdens de picknick? Kies dan voor een deken en fijne kussens. Dit noem je nog eens op en top relaxen.

De beste smaken

Als je denkt aan luxe oliën en kruiden, dan denk je aan Oli & Vinegar. Smaakmakers zoals truffelproducten en balsamicoazijn voor vlees- of visgerechten. Of stel een complete borrelplank samen met tapenades, spreads, olijven, dips, snack en crackers. Als dat niet genieten wordt...
   

Winkelen bij Oil & Vinegar

Mooi servies

Kies voor handig picknickservies; glazen, bestek en een serveerplank. Ook heerlijk om mee te nemen: karaf met citroen en munt. Makkelijk, gezond en verfrissend.

Luxe hapjes

Niet zo zin om zelf in de keuken te staan? Kies dan voor de heerlijke snacks van de Verskadokaart. Wat dacht je van vers stokbrood en kaas van de bakker? Vlees en vis haal je natuurlijk bij de slager. Et voilà, zet de luxe hapjes op het kleed en smullen maar!
   

Bestel de Verskadokaart

IJskoude drankjes

Fruitwater, een flesje wijn of een biertje? Drankjes zijn gangmakers tijdens een picknick. Je kunt het ook gezonder aanpakken met een smoothie, die ook nog eens dat echte zomergevoel opwekt. Houd alles koel in de koelmand van Sagaform. Niets is zo fijn als een ijskoud drankje op een warme dag.

Optimaal relaxen

Onder het genot van lekker warme zonnestralen doe je éventjes je ogen dicht...Op de achtergrond hoor je een relaxt muziekje uit een bluetooth speaker. Ideaal ding: in drie kleuren verkrijgbaar en waterproof.

Bestel de Rockbox bold S van Fresh 'n Rebel

Je gaat picknicken en neemt mee…

Spelletjes! Een bord met stenen of een heus buitenspel; tijdens de picknick mag een beetje rivaliteit natuurlijk niet ontbreken.

Zomerrecepten voor buiten

Van eenpitters-in-een-handomdraai voor op de camping tot easy take-away-it-yourself voor op de boot. Of een happy BBQ en echte uitpak-picknicks in het park. De lekkerste zomerrecepten voor buiten ontdek je in Buiten eten met Pieter Kok.
  

Bestel Buiten eten met Pieter