Gadgets & Elektronica

Pictar Smart Lens Telephoto

De Pictar Smart Lens is de eerste keuze als het gaat om portret- of straatfotografie. Kom 2 keer dichterbij het onderwerp en maak de perfecte foto's.

Lees meer
65,00
Inclusief verzending binnen Nederland

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

Over dit product

Pictar Smart Lens Telelens 60 mm is de eerste keuze als het gaat om portret- of straatfotografie. Met de lens kun je 2 keer dichter bij het onderwerp komen, waardoor het de perfecte add-on voor je mobiele telefoon is voor landschaps-, reis- en sportfotografie, of in elke situatie waar je dichter bij een object op afstand moet komen. Onze keuze van hoogwaardig optisch glas en compromisloze productiekwaliteit biedt de hedendaagse mobiele fotograaf een bijna onbeperkte mogelijkheid om scherpe, contrastrijke en rijke beelden te produceren. De stijve aluminium behuizing zorgt voor de integriteit van de optische elementen van de lens, zelfs in bijzonder uitdagende situaties. De lens heeft een betrouwbare, eenvoudig te gebruiken clip-on connector om de lens direct op bijna elke telefoon aan te sluiten - zowel voor als achter.

De Pictar Smart Lens-telefoto 60 mm bevat de Pictar-app waarmee de lens nauwkeurig en eenvoudig aan de body van de telefoon kan worden aangepast, 20 opnamemodi die volledige controle over alle parameters van de mobiele telefooncamera mogelijk maken - om veel betere foto's en video te produceren. Zoals alle Pictar-lenzen heeft Pictar Smart Lens-telefoto 60 mm een ​​clip-on-aansluiting, een zachte draagtas en een lensdop voor en achter.

Specificaties:
De Pictar Smart Lens telefoto 60 mm gemaakt van een lichtgewicht, hoogwaardige aluminium behuizing en hoogwaardig glas dat is ontworpen om keer op keer geweldige resultaten te leveren. De lens bestaat uit 5 elementen gerangschikt in 4 groepen, met 7 verschillende coatings voor lage reflectie en lage flare.

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk