Pizzeria O Sole Mio in Almere

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Pizzeria O Sole Mio in Almere.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

O’ Sole Mio in Almere bied je de traditionele Italiaanse keuken. Met uw RestaurantCadeau kaart kun je hier komen genieten van het ruime aanbod aan de échte Italiaanse keuken.

Je kunt in dit sfeervolle restaurant gezellig dineren met je vrienden, familie of collega’s om te genieten van alles wat O’ Sole Mio te bieden heeft. Zo heb je hier keuze uit de lekkerste pizza’s, pasta’s, en Italiaanse vlees- en visgerechten. Daarnaast worden er ook gerechten met shoarma aangeboden. Dus er is voor ieder wat wils!

Wat moet je doen?

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Pizzeria O Sole Mio in Almere of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Walt Disneyplantsoen 82
1325 SX Almere
T: 036 535 3127
E: info@osolemio-almere.nl