Plopsa Coo

Plopsa Coo is gelegen aan de voet van de beroemde Watervallen van Coo. Laat je overdonderen door de mooie natuur van de Belgische Ardennen en een twintigtal attracties voor jong en oud!
Tickets zijn geldig t/m 7 november 2021.

Lees meer
21,50
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Ervaar de duizelingwekkende Vicky The Ride, een razendsnelle Bobslee, de verfrissende Maya splash of het geheimzinnige Labyrinth met Samson & Gert. Stap in de Zetellift of vlieg mee in de Mega Mindy Flyer op 65 meter hoogte voor een magnifiek uitzicht over de prachtige Amblève-vallei. 

Bovendien geniet je dagelijks van talloze Meet & Greets en shows met je favoriete Studio 100-figuren. Het park is één groot feest voor jong en oud, kom dus zelf een kijkje nemen en beleef het ene avontuur na het andere!

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Plopsa Coo. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. Tickets zijn geldig t/m 7 november 2021.

Bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Ticketprijzen zijn geldig voor personen van 1 meter lang of groter.

Plopsa Coo

Grand Coo 4
B-4970 Stavelot, België