Pretpark

Plopsa Coo

Plopsa Coo is gelegen aan de voet van de beroemde Watervallen van Coo. Laat je overdonderen door de mooie natuur van de Belgische Ardennen en een twintigtal attracties voor jong en oud! Tickets zijn geldig t/m 6 november 2022.

Lees meer
Maak je keuze:
12,50
Gratis per e-mail

Het prachtige Plopsa Coo viert dit jaar haar 15e verjaardag! In het wondermooie natuurdecor van de Amblève-vallei in de Belgische Ardennen, aan de voet van de beroemde Watervallen van Coo, liggen 25 avontuurlijke attracties voor de hele familie op je te wachten. De Mega Mindy Flyer laat je zweven tussen de wolken op een hoogte van 65 meter en met de achtbaan Vicky The Ride haal je een duizelingwekkende snelheid. Of laat je meenemen in de wondere wereld van Maya de Bij, Flip en al hun vriendjes in de Vlindervlucht! Mis zeker ook de DinoSplash niet, een spannende attractie vol waterpret met drie glijbanen in een reusachtige vulkaan en langs machtige dinosaurussen!

Praktische info

Kinderen tot 85 cm gratis!

Adres:   Grand Coo 4, B-4970 Stavelot, België

Klik hier voor openingskalender. 

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Plopsa Coo. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Je ontvangt de vouchers direct per e-mail. Naast dit voucher heb je ook een reservering nodig voor een dag, meer informatie hierover vind je op de voucher. Tickets zijn geldig t/m 6 november 2022.

Bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk