Pretpark

Plopsa Coo

Plopsa Coo is gelegen aan de voet van de beroemde Watervallen van Coo. Laat je overdonderen door de mooie natuur van de Belgische Ardennen en een twintigtal attracties voor jong en oud! Tickets zijn geldig t/m 5 november 2023.

Lees meer
Maak je keuze:
12,99

Gratis per e-mail

In het hartje van de prachtige natuur van de Belgische Ardennen vind je Plopsa Coo! Aan de beroemde Watervallen van Coo ontdek je de heerlijke combinatie van natuur en avontuur. In dit wondermooie park in de uitgestrekte Amblève-vallei geniet je van 25 attracties voor het hele gezin. De Mega Mindy Flyer laat je zweven tussen de wolken op een hoogte van 65 meter en met de achtbaan Vicky The Ride haal je een duizelingwekkende snelheid. Of laat je meenemen in de wondere wereld van Maya de Bij, Flip en al hun vriendjes in de Vlindervlucht! Mis zeker ook de DinoSplash niet, een spannende attractie vol waterpret met drie glijbanen in een reusachtige vulkaan en langs machtige dinosaurussen! Plopsa Coo overspoelt je met een waterval van plezier!

Praktische info

Kinderen tot 85 cm gratis!

Adres:   Grand Coo 4, B-4970 Stavelot, België

Klik hier voor openingskalender. 

Locaties

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Plopsa Coo. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Je ontvangt de vouchers direct per e-mail. Vouchers zijn geldig t/m 5 november 2023.

Bestelde vouchers kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd