Plopsa Indoor Hasselt

Op slechts 20 minuten rijden van de Nederlandse grens bevindt zich Plopsa Indoor Hasselt. Het enige volledig gethematiseerde indoorpretpark van België telt meer dan 25 attracties.

Tickets zijn geldig t/m 9 januari 2022.

Lees meer
16,50
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Ontdek de Mayazone, dans in de K3 Disco, spring tussen Dansende Fonteinen, klim in Plops speelboom, maak een bloedstollende vaart op de Wickiebaan, bewonder de kunstjes van Bumba in het nostalgische amfitheater en trotseer De Woeste Zee! Op meer dan 10.000m2 vervelen Ploppertjes van 2 tot 8 jaar zich geen seconde! Daarnaast leef je je bij mooi weer uit in de ruime buitenzone in het K3-Verkeerspark, De Vliegende Fietsen en De Waterspeeltuin!

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Plopsa Indoor Hasselt. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Je ontvangt de vouchers direct per e-mail. Naast dit voucher heb je ook een reservering nodig voor een dag, meer informatie hierover vind je op de voucher. Tickets zijn geldig t/m 9 januari 2022.

Bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Ticketprijzen zijn geldig voor personen van 1 meter lang of groter.

Plopsa Indoor Hasselt

Gouverneur Verwilghensingel 70
B-3500 Hasselt

Openingskalender: https://www.plopsaindoorhasselt.be/nl/openingstijden?year=2020&month=06&day=09