Pretpark

Plopsaqua Landen-Hannuit

Laat je betoveren door het nieuwste waterpretpark van Plopsa: Plopsaqua Landen-Hannuit! Ben jij klaar voor een dag vol waterpret, glijbanen en onvergetelijke avonturen?

Lees meer
Maak je keuze:
12,50

Gratis per e-mail

Laat je betoveren door het nieuwste waterpretpark van Plopsa: Plopsaqua Landen-Hannuit! Ben jij klaar voor een dag vol waterpret, glijbanen en onvergetelijke avonturen bij mooi of slecht weer? Zet je dan schrap, want Maya de Bij en Bumba staan te popelen om je mee te nemen op een avontuurlijke tocht doorheen hun magische bloemen- en circuswereld. Laat je verbeelding spreken in dit reusachtige zwemparadijs met bubbelbaden, waterkanonnen, acht spetterende glijbanen, een Stormbad, een Zweethut, een Peuterbad, een Buitenbad, een Ligweide, een Buitenwaterspeeltuin met verschillende watereffecten en een wonderlijke Wild River, die zowel indoor als outdoor te vinden is. Na al het zwemmen, kun je terecht in Maya’s Restaurant of Maya’s Snack voor een heerlijke, welverdiende maaltijd.

Praktische info

Kinderen tot 85 cm gratis!

Adres:   Rue de Landen 187, 4280 Hannuit, België

Klik hier voor openingskalender.

Locaties

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer vouchers voor Plopsaqua Landen-Hannuit. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Je ontvangt de vouchers direct per e-mail. Vouchers zijn geldig t/m 31 maart 2024.

Bestelde vouchers kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd