Pretpark

Plopsaqua Landen-Hannuit

Laat je betoveren door het nieuwste waterpretpark van Plopsa: Plopsaqua Landen-Hannuit! Ben jij klaar voor een dag vol waterpret, glijbanen en onvergetelijke avonturen?

Lees meer
Maak je keuze:
12,50
Gratis per e-mail

Laat je betoveren door het nieuwste waterpretpark van Plopsa: Plopsaqua Landen-Hannuit! Ben jij klaar voor een dag vol waterpret, glijbanen en onvergetelijke avonturen? Zet je dan schrap, want Maya de Bij en Bumba staan al te popelen om je mee te nemen op een avontuurlijke tocht doorheen hun magische bloemen- en circuswereld. Laat je verbeelding spreken in het reusachtige zwemparadijs met bubbelbaden, waterkanonnen, acht spetterende glijbanen, een Stormbad, een Zweethut, een peuterbad, een buitenbad, een ligweide, een playhouse met verschillende watereffecten en een wonderlijke Wild River, die zowel indoor als outdoor te vinden is. Op een zomerse dag kun je je volledig uitleven in de Buitenwaterspeeltuin, een gigantisch outdoor speelparadijs waar je heerlijk kan afkoelen.  Gegarandeerd een onvergetelijke beleving voor iedere bezoeker.

Praktische info

Kinderen tot 85 cm gratis!

Adres:   Rue de Landen 187, 4280 Hannuit, België

Klik hier voor openingskalender.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Plopsaqua Landen-Hannuit. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Je ontvangt de vouchers direct per e-mail. Naast dit voucher heb je ook een reservering nodig voor een dag, meer informatie hierover vind je op de voucher. Tickets zijn geldig t/m 8 januari 2023.

Bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk