PowerBall Silver Bullet

Met recht een waardige vervanger van de Super PowerBall: de PowerBall Silver Bullet!

Lees meer
65,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

De PowerBall is een apparaat met gyroscopische eigenschappen gemaakt om de pols, onderarm en vingers te trainen en de doorbloeding van de vingers, polsen en armen te verbeteren. Daarnaast demonstreren de verschillende PowerBalls elk met hun eigen unieke eigenschappen hoe leuk bewegen ook kan zijn.

Wie de PowerBall al langer kent, weet dat er nooit een echte vervanger is gekomen voor de Super PowerBall die ons een aantal jaar geleden heeft verlaten. Dat is gelukkig nu voorbij. Onder ons eigen label hebben wij nu een, in onze ogen, geschikte vervanger gevonden: De PowerBall Silver Bullet.

Met hetzelfde waanzinnige gewicht van maar liefst meer dan 400 gram, is deze PowerBall niet voor de poes! Wanneer je op zoek bent naar de zwaarste workout, maar met een normale PowerBall-afmeting, dan is deze PowerBall uitermate geschikt voor jou! 

De PowerBall Silver Bullet dankt zijn naam aan de fraaie afwerking in chroom. Om hem te beschermen tegen beschadigingen leveren we een gratis carry case bij de bestelling.

 

PowerBall Silver Bullet:

Deze uitvoering van de PowerBall Silver Bullet wordt geleverd zonder Digital Counter. De twee helften zijn los te schroeven van elkaar, om zodanig de binnenkant van de PowerBall te reinigen (met perslucht). Wees hierbij altijd voorzichtig met de losse onderdelen, en maak hem nooit nat, en smeer hem evenmin met welk goedje dan ook!

 

PowerBall Silver Bullet Pro:

Deze uitvoering van de PowerBall Silver Bullet wordt geleverd met een Digital Counter die op batterijen werkt. De twee helften zijn los te schroeven van elkaar, om zodanig de binnenkant van de PowerBall te reinigen (met perslucht). Wees hierbij altijd voorzichtig met de losse onderdelen, en maak hem nooit nat, en smeer hem evenmin, met welk goedje dan ook!