Wil je weten wat jouw Pluim waard is?

Powerbank Explore en iPad Air 2 hoes

Ontvang een Cover iPad Air 2 en Powerbank Explore van Xtorm. De powerbank heeft een interne batterij van 10.000mAh, dit is voldoende energie om een smartphone ruim 4 keer op te laden.

Lees meer
100,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Xtorm Power Bank Explore (XB201)

Deze Powerbank heeft een interne batterij van 10.000mAh, dit is voldoende energie om een smartphone ruim 4 keer op te laden. Daarnaast is het mogelijk om twee apparaten tegelijk op te laden. De Powerbank Explore heeft een uitneembaar micro USB kabeltje waarmee zowel mobiele apparaten (met micro USB poort) als de Power Bank zelf opgeladen kunnen worden. De powerbank beschikt over de Quick Charge 3.0 techniek, hierdoor is het mogelijk mobiele apparaten extra snel op te laden. Indien de smartphone over deze technologie beschikt, kun je deze tot wel 60% sneller opladen.

iPad Air 2 Hoes Slimfit/ wit (V10T26C2)

De hoes is voorzien van de noodzakelijke openingen zodat de verschillende ingangen van de Apple iPad Air 2 eenvoudig te bereiken zijn. Zo kan de camera van de Apple iPad Air 2 worden gebruikt wanneer deze is bevestigd in de hoes. Naast het beschermen van de Apple iPad Air 2 kan de cover in verschillende standen worden gebruikt. Dit is handig wanneer je de tablet wil gebruiken op een tafel of bijvoorbeeld een bank. De tablet kan onder vier verschillende hoeken worden bediend.