Pretpark BillyBird Park Hemelrijk in Volkel

Ga een dagje naar pretpark BillyBird Park Hemelrijk in Volkel. Geniet van de leukste indoor en outdoor attracties! Geldig t/m 31 december 2020.

Lees meer
11,50
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Vandaag gaan we alleen maar leuke dingen doen. Eerst ga ik van de drie glijbanen af die door klimberg de Hemalaya lopen, dan verander ik in een piraat in Zeeroversland en daarna ga ik op speurtocht naar het goud en de fossielen in de Oervallei. Nu ga ik echt iets spectaculairs doen: een ritje in de razendsnelle achtbaan. Oei, best eng. Even afkoelen in het prachtige strandbad. Wacht, zie ik daar een airtrampoline? Om de dag compleet te maken ga ik van bootjesglijbaan Splash, dat was leuk! Een dag bij Hemelrijk is te kort om alles te ontdekken!

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor BillyBird Park Hemelrijk. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

De binnen- en buitenspeeltuin zijn elke dag tot 18.00 uur open. De achtbaan en de Splash! zijn gesloten tot 1 maart 2020. De receptie en entree van het park zijn geopend tot 16.00 uur.

Adres: Zeelandsedijk 34A
5408 SM Volkel
Telefoonnummer: 0413-277000