Proefles Paaldansen bij Sportief Paaldansen

Kom voor een proefles paaldansen in Utrecht, Rotterdam, Amsterdam of Tilburg. Door de oefeningen, lenigheidsoefeningen en paaltechnieken heb je een totale body workout.

Lees meer
9,50
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

De proefles met uitgebreide instructie is voor iedereen die nieuw is bij te wonen. Maar vooral als je nog nooit eerder gepaaldanst hebt, heten Sportief Paaldansen je graag welkom in de "Proefles met uitgebreide instructie", waarin er speciaal gericht wordt op de basis van het paaldansen: je leert een aantal basispassen en -draaien, klemmen en klimmen komen aan bod en er wordt afgesloten met een pas ondersteboven! Superspannend en vooral heel erg leuk, want zo leer je van alles een beetje wat de prachtige sport paaldansen te bieden heeft: flexibiliteit, kracht, dynamiek en coördinatie, een tikkeltje lef maar bovenal heel veel sportief plezier!

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Sportief Paaldansen. Voor deze activiteit is reserveren verplicht. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Met maar liefst vijf dansstudio's gevestigd door heel Nederland, is er bijna altijd wel een dansstudio in jouw buurt. De volgende steden worden er lessen gegeven en kun je een proefles met uitgebreide instructie volgen: 

  • Utrecht
  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag

De frequentie van de proeflessen hangt af van de locatie. Het lesrooster is te vinden op: https://www.sportiefpaaldansen.nl/nl/informatie/lesrooster/

Een reservering dient gemaakt te worden. Dit kan op: www.sportiefpaaldansen.nl

E-mail:

 info@sportiefpaaldansen.nl