Proeflokaal & Eetkamer De Gaper in Eindhoven

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Proeflokaal & Eetkamer De Gaper in Eindhoven.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Proeflokaal & Eetkamer De Gaper in Eindhoven is een café restaurant aan het altijd drukke Wilhelminaplein. De Gaper is een bijzonder restaurant gevestigd in een bijzonder pand! Beneden in het pand is het Proeflokaal te vinden en een verdieping hoger bevindt zich De Eetkamer. Niet alleen het pand is bijzonder, het eten is dat ook: De chef-kok en zijn brigade verwennen je graag met streek- en seizoensgebonden gerechten en wisselende menu’s. Het menu is gebaseerd op verse seizoensproducten en wisselt om de week. Gelukkig blijven de specials langer op de kaart staan.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Proeflokaal & Eetkamer De Gaper in Eindhoven of bij een van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij Proeflokaal & Eetkamer De Gaper in Eindhoven of bij een van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Wilhelminaplein 5 
5611 HE Eindhoven
T: 040 246 7770