Restaurant Aan de Poel in Amstelveen

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Aan de Poel in Amstelveen.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Aan de Poel in Amstelveen, op een prachtige locatie in Noord-Holland. Het restaurant heet niet voor niets; Aan de Poel. In 2007 opende het restaurant haar deuren en sindsdien is het een begrip in de regio. Met uw RestaurantCadeau geniet u van een ontspannen sfeer, dit gecombineerd met het moderne interieur zorgt voor een extra dimensie, laten we het eten niet vergeten!

De menukaart is uitgebreid en bevat verrassende gerechten en ingrediënten. De kaart wordt iedere drie weken vernieuwd, genoeg variatie dus! Maître-sommelier Robbert Veuger zorgt dat ook de wijnen perfect aansluiten bij de gerechten. De wijncollectie telt over de 600(!) wijnen.

Wat moet je doen?

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Aan de Poel in Amstelveen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Handweg 1
1185 TS Amstelveen
T: 020 345 1763
E: info@aandepoel.nl