Restaurant Akropolis in Hengelo

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Akropolis in Hengelo.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Akropolis in Hengelo is een Grieks restaurant met een wel hele bijzondere inrichting. Het restaurant is dusdanig ingericht dat het lijkt alsof jij je in Griekenland bevindt. Grieks restaurant Akropolis in Hengelo bereidt verschillende specialiteiten uit het mooie Griekenland, dit doen zij met veel aandacht en passie! Je bent hier aan het juiste adres voor traditionele Griekse gerechten. De kenners weten het; in Griekenland eten ze grote porties. Bij Akropolis zul je ook zeker niet met trek naar huis gaan, daar zorgen ze voor!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Akropolis in Hengelo of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Akropolis in Hengelo bij één van de andere deelnemende restaurants van Restaurant Cadeaukaart.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Stationsplein 72
7551 CR Hengelo
T: 074 243 7323