Wil je weten wat jouw Pluim waard is?

Besteed de Pluim op jouw manier!

  • Pluimwaarde in delen opmaken
  • Samenvoegen met andere Pluimen
  • Bijbetalen mogelijk

Restaurant Antichic in Rotterdam

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Antichic in Rotterdam.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Antichic in Rotterdam staat voor een heerlijke culinaire avond in Rotterdamse sfeer. De volgende waarden staan bij Antichic centraal: Genieten, ruiken, voelen en proeven! De medewerkers zetten zich iedere dag opnieuw in voor de gasten, zodat zij met een goed gevoel naar huis gaan. Ron zorgt voor verrassende smaakcombinaties; op het bord maar ook in het glas. Desmond is de ster van de keuken, hij kookt zoveel mogelijk met biologische, dagverse en regionale producten! Ank is de manager en zij zorgt er achter de schermen voor dat alles op rolletjes loopt. Merel is de duizendpoot, een echte alleskunner! 

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Antichic in Rotterdam of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Antichic in Rotterdam of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Soetensteeg 1
3011 GR Rotterdam
T: 010 413 29 25
E: info@antichic.nl