Restaurant Argentina in Hilversum

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Argentina in Hilversum.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Argentina in Hilversum is een gezellig ingericht restaurant waar je aan het juiste adres bent voor de beste Zuid-Amerikaanse gerechten. De keuken is met name gericht op de Argentijnse gerechten. Neem bijvoorbeeld een t-bone steak, rib-eye, kipgerechten, ossenhaas, of spareribs. Overigens worden er niet alleen vleesgerechten geserveerd bij Restaurant Argentina in Hilversum. Je ook meer dan welkom om te proeven van heerlijke vis- en vegetarische gerechten! Verder ben je in de gelegenheid om je eigen menu samen te stellen. 

Restaurant Argentina in Hilversum nodigt jou uit om te genieten van de Argentijnse kookkunsten.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Argentina in Hilversum of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Argentina in Hilversum of bij één van de andere deelnemende restaurants van Restaurant Cadeaukaart.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Langestraat 130
1211HC Hilversum
T: 035 623 7204