Restaurant Ariana in Eindhoven

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Ariana in Eindhoven.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Bij restaurant Ariana in Eindhoven zijn ze gespecialiseerd in het bereiden van traditionele Afghaanse gerechten. Je kunt genieten van de heerlijke oosterse verfijning waar de Afghaanse keuken bekend om staat. Groenten, vlees en kruiden worden op een harmonische wijze vermengd volgens traditie. Deze harmonische wijze kun je volgen, Ariana heeft namelijk een open keuken! Het menu bevat een ruime keuze uit vlees maar lekkere vegetarische specialiteiten. Laat je verrassen door de uitgebreide menukaart en de fijne, gastvrije sfeer. 

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Ariana in Eindhoven of bij een van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Ariana in Eindhoven of bij een van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Kerkstraat 26
5611 GJ Eindhoven
T: 040 298 6845