Restaurant Auberge de Rousch in Heerlen

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Auberge de Rousch in Heerlen.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Auberge de Rousch in Heerlen is gevestigd aan de Kloosterkensweg. Je kunt hier 7 dagen per week terecht, op ieder moment van de dag! Of je nu voor een kopje koffie met een gebakje komt genieten in de Rozentuin, een lunch, high-tea of een diner in de schitterende Vijvertuin of voor een koffietafel, feestavond, bruiloft of borrel; er is voor iedereen plek bij Auberge de Rousch in Heerlen.

Je kunt hier genieten van de combinatie van heerlijke eigentijdse gerechten en Bourgondische traditionele gerechten. Dit is de reden dat de kaart ook zo veelzijdig is! Er is genoeg te kiezen bij Auberge de Rousch!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Auberge de Rousch in Heerlen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Auberge de Rousch in Heerlen bij één van de andere deelnemende restaurants van Restaurant Cadeaukaart.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Kloosterkensweg 17
6419 PJ Heerlen
T: 045 571 5890
E: info@derousch.nl