Restaurant Avant-Garde Van Groeninge in Eindhoven

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Avant-Garde Van Groeninge in Eindhoven.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Restaurant Avant-Garde Van Groeninge in Eindhoven is sinds 2004 jaarlijks bekroond met een Michelin-ster. Dit komt mede door de topkwaliteit van de producten, de gemoedelijke sfeer en de verrassende arrangementen. Bij Restaurant Avant-Garde Van Groeninge geniet je terecht op sterrenniveau! De kwaliteit ligt niet alleen op je bord, maar ook bij de bediening en het personeel in het algemeen!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Avant-Garde Van Groeninge in Eindhoven of bij een van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Avant-Garde Van Groeninge in Eindhoven of bij een van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Philips Stadion 
Frederiklaan 10D ingang 7
5616 NH Eindhoven
T: 040-2505640
E: info@restaurantavantgarde.nl