Restaurant Azië Wok in Roosendaal

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Azië Wok in Roosendaal.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Azië Wok in Roosendaal is al jarenlang hét wokrestaurant van de omgeving. Bij Azië Wok kun je onbeperkt wokken voor een vaste lage prijs. Heerlijke groenten en vleessoorten, smakelijke sauzen en lekkere drankjes in een goede sfeer, dat is waar Azië Wok voor staat! Alle gerechten worden door de chef-koks met uiterste zorg bereid, en dat proef je. Bij Azië wok kun je natuurlijk ook gewoon à la carte eten en genieten van de meest bijzondere Oosterse gerechten.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Azië Wok in Roosendaal of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Azië Wok in Roosendaal bij één van de andere deelnemende restaurants van Restaurant Cadeaukaart.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Brugstraat 12-14
4701 LE Roosendaal
T: 0165 537 237