Restaurant Basiliek in Harderwijk

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Basiliek in Harderwijk.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

De Basilliek in Harderwijk is ultiem geschikt voor een heerlijk diner met je RestaurantCadeau. Het motto van dit restaurant is dan ook: ontmoet, beleef en geniet. Je hebt de keuze uit internationale gerechten met een mediterraanse tint en je kunt smullen van eerlijke, betaalbare en vooral lekker eten in een relaxte sfeer. Het is mogelijk om een wijnarrangement te bestellen of verschillende gangenmenu’s. Ook een leuk weetje: de menukaart wordt om de drie maanden vernieuwd, zodat de gerechten niet gaan vervelen.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Basiliek in Harderwijk of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Basiliek in Harderwijk of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Vischmarkt 57L
3841 BE Harderwijk
T: 0341 415 290
E: info@restaurantbasiliek.nl