Restaurant Beers & Barrels

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij alle drie de vestigingen van Beers & Barrels.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Bij Beers & Barrels kunt u met uw vrienden, familie of collega’s uw eigen biertje tappen! U kunt dan plaats nemen aan de Tap Tables, waar u ook aan kunt eten. Wat eten betreft kunt u kiezen uit allerlei vlees- en visgerechten. Ook is er voor de vegetariër wat wils! Naast de dinerkaart biedt Beers & Barrels ook een zeer uitgebreide drankkaart aan, hieruit kunt u kiezen uit een breed aanbod aan cocktails, wijnen en vooral bieren.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Smoked Bar B.Q. in Den Haag of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Smoked Bar B.Q. in Den Haag of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Ceresstraat 15-A1
Breda 4811 CA

Veilinghavenkade 177
Utrecht 3521 AT

Oudegracht a/d Werf 125
Utrecht 3511 AL