Restaurant Beneman in Vragender

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Beneman in Vragender.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Restaurant Beneman in Vragender ligt centraal gelegen in de mooie Gelderse Achterhoek. De inrichting is een combinatie van authentieke materialen met een moderne uitstraling. De attente en gastvrije bediening zet alles op alles om je een onvergetelijk avond te bezorgen. De koks werken alleen met verse seizoens- en streekproducten en houden rekening met eventuele (dieet)wensen. Tevens proberen ze met hun gerechten al je zintuigen te prikkelen en zetten ze steeds weer nieuwe creaties voor je op tafel. Je kunt met je RestaurantCadeau kiezen voor een lekker diner, een high tea, een brunch of bbq. Waar je ook voor kiest, het team van Beneman zal er alles aan doen om het je naar je zin te maken.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Beneman in Vragender of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Beneman in Vragender of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Winterswijkseweg 9
7134 NB Vragender
T: 0544 371 271
T: info@beneman.nl