Restaurant The Big Apple in Amsterdam

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant The Big Apple in Amsterdam.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

The Big Apple Restaurant & Café is een Amerikaans grill restaurant, gelegen in het centrum van Amsterdam. Het doel is om u de beste keuzes aan authentieke houtskool grillgerechten te bieden in een moderne plek met een gezellige sfeer. Maar houtskool grill is niet alleen voor vlees bedoeld. Wat zachter voedsel zoals vis of groente hebben speciale voorbereiding nodig, en hierin kan een houtskool grill echt het verschil maken. Verder worden er speciale stukjes rookhout op een houtskool grill gebruikt om de aroma te verhogen en de smaak van de houtskool grill in uw gerecht te verrijken. Kom naar The Big Apple in Amsterdam en geniet van de heerlijke grillgerechten en de gezellige sfeer!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant The Big Apple in Amsterdam of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 7 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant The Big Apple in Amsterdam of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Reguliersdwarsstraat 17
1017 BJ Amsterdam
T: 020 223 8172
E: info@thebigapple.nl