Restaurant Blauw Eten en Drinken in Tilburg

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij Blauw Eten en Drinken in Tilburg.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Blauw Eten en Drinken is een restaurant met een moderne Franse keuken. Daar staan de volgende waarden centraal: de toegankelijkheid en gezelligheid van een brasserie en de kwaliteit en klasse van een restaurant. Geniet van de beste biologische producten uit de regio. Wanneer het weer het toestaat, ben je meer dan welkom op het terras. Overigens ben je binnen ook welkom voor een hapje en een drankje! 

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Grieks Restaurant Agora in Tilburg of bij een van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Blauw Eten en Drinken of bij één van de andere deelnemende restaurants van Restaurant Cadeaukaart.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Kloosterstraat 4
5051 RD Goirle
T: 013 590 2276