Restaurant Boas in Deventer

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Boas in Deventer.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Restaurant Boas in Deventer is niet zomaar een restaurant; het is uitgeroepen tot fijnste Franse restaurant van Nederland. In 2008 opende Restaurant Boas haar deuren en sindsdien zijn zij ieder jaar opgenomen in ‘Lekker’, dé restaurantgids van Nederland. In 2015 werd Restaurant Boas zelfs opgenomen in de Michelin Gids! Het pand waar Boas in gevestigd is, is een prachtig middeleeuws pand in de bekende Walstraat. Klassiek is het sleutelwoord met de typerende kroonluchters en balkenplafonds. Ook de kaart laat weinig te wensen over: Je kunt hier genieten van zwezerik, oesters, terrine van eendenlever, kreeft en de beroemde côtes de boeuf van M.R.IJ. rund.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Boas in Deventer of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Boas in Deventer of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Golstraat 6 (hoek Walstraat)
7411 BP Deventer
T: 0570-619508
E: info@restaurantboas.nl