Restaurant Bokes in Maastricht

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Bokes in Maastricht.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Restaurant Bokes in Maastricht ligt op steenworp afstand van het beroemde Vrijthof. Het is een typisch Maastrichts eethuis. De keuken is Frans-Bourgondisch georiënteerd waarbij de chefs je een ultiem verwengevoel geven. De koks bedenken zelf lekkernijen en veel wordt ambachtelijk bereid. Neem bijvoorbeeld de bekende kroketten die handgemaakt zijn. De open keuken in Bokes weerspiegelt de gastvrijheid en gemoedelijkheid.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Bokes in Maastricht of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Bokes in Maastricht of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Cafe Restaurant Bokes
Platielstraat 7 Maastricht
T: 043 325 3000