Restaurant Bonetti in Haarlem

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Bonetti in Haarlem.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Bonetti in Haarlem is een restaurant waar je heerlijk Italiaans kunt eten. De Italiaanse huiskamer van Haarlem, zo wordt Bonetti ook wel eens genoemd in de volksmond: Alsof je bij 'la mamma' in de keuken zit te eten. Hier geniet je van traditionele smaken in een modern jasje. De open keuken geeft iedereen een beeld van hoe de professionele koks de gerechten bereiden. In dit knusse restaurant gaat een wereld aan smaken, kleuren en geuren voor je open. De kwaliteit ligt niet alleen op je bord, maar ook bij de bediening en het personeel in het algemeen. Zij proberen je met een goed gevoel naar huis te laten gaan. Het sfeervol ingerichte restaurant helpt hierbij natuurlijk ook.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Bonetti in Haarlem of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Bonetti in Haarlem of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Kruisweg 43a
2011 LA Haarlem
T: 023 576 3791
E: info@bonetti.nl