Restaurant Bouchon d'en Face in Maastricht

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Bouchon d'en Face in Maastricht.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Bij restaurant Bouchon d’en Face in Maastricht is het net of jij je in Frankrijk waant. De chefs toveren de lekkerste gerechten op tafel. Je hebt de keus uit de lekkerste gerechten, zoals bouillabaisse, steak tartare en escargots. Liefhebbers van dit zonnige land zijn hier dus aan het goede adres! Dit restaurant is een kruising tussen een bistro, taverne en gastronomie waar je lekker kunt eten voor een betaalbare prijs. De ongedwongen Franse sfeer wordt doorgevoerd van de menukaart tot in het interieur.

Loopt het water je al in de mond? Reserveer dan en geniet van de lekkernijen die Bouchon d’en Face je aanbiedt.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Bouchon d'en Face in Maastricht of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Bouchon d'en Face in Maastricht of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Wijckerbrugstraat 54
6221 ED Maastricht
T: 043 311 6438
E: info@bouchondenface.nl