Restaurant Caballeros in Hengelo

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Caballeros in Hengelo.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Restaurant Caballeros in Hengelo ontvangt jou met open armen voor een heerlijk maal in een Zuid-Amerikaanse ambiance. Tegen een betaalbare prijs smullen van een eersteklas diner? Dan zit je bij Restaurant Caballeros goed! Het restaurant beschikt over honderd zitplaatsen en een open keuken. Zo zie je hoe hard de koks werken aan jouw tapas, klassieke gerechten of ander lekkers! Naast kwalitatief goed eten, ben je hier ook aan het juiste adres voor bijzondere cocktails. Je bent hier van harte welkom met ieder gezelschap; je partner, vrienden, collega’s of je hele familie!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Caballeros in Hengelo of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Caballeros in Hengelo bij één van de andere deelnemende restaurants van Restaurant Cadeaukaart.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Marktstraat 26
7551 DV Hengelo
T: 074 303 0293
E: info@restaurantcaballeros.nl