Restaurant Carnal in Maastricht

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Carnal in Maastricht.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Bij restaurant Carnal in Maastricht kun je de Argentijnse keuken ontdekken. Vleesliefhebbers zijn hier aan het juiste adres. Je kunt hier terecht voor onbeperkt spareribs, een malse rib-eye of een lekkere ossenhaas. Het vlees wordt op authentieke wijze bereid. Dit wordt namelijk gegrild op een traditionele houtskoolgrill, waardoor de smaak nog beter tot zijn recht komt. Ook visliefhebbers zijn van harte welkom bij dit steakhouse, heerlijke gamba’s en zalm staan op de menukaart. Vergeet ook zeker niet de gevarieerde wijnkaart in te kijken, alle wijnen zijn zorgvuldig samengesteld.

Je bent van harte welkom bij Carnal!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Carnal in Maastricht of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Carnal in Maastricht of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Wyckerbrugstraat 35
6221 EB Maastricht
T: 043 321 3099
E: info@steakhousecarnal.nl