Restaurant Chung in Rotterdam

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Chung in Rotterdam.

Lees meer
Maak je keuze:
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Bijbetalen mogelijk
Omschrijving

Bij Restaurant Chung in Rotterdam kun je genieten van Aziatische gerechten met een moderne, Europese twist. Dit restaurant staat bekend om haar in de dry aged kast gegaarde pekingeend. Chef Chung experimenteert telkens met het garingsproces en verschillende kruiden om zo de beste pekingeend op tafel te kunnen zetten. Naast pekingeend kun je ook genieten van andere heerlijke Aziatische gerechten, bereid met dagverse en seizoensgebonden ingrediënten. Chung is ook sommelier, dus je kunt ervan op aan dat hij altijd de juiste wijn- en spijscombinaties weet te maken. Geniet van de Aziatische keuken bij Restaurant Chung!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Chung in Rotterdam of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Chung in Rotterdam of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Noordmolenwerf 171
3011 DC Rotterdam
T: 010 414 4099
E: info@restaurantchung.nl