Restaurant The Colour Kitchen Zuilen in Utrecht

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant The Colour Kitchen Zuilen in Utrecht.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

The Colour Kitchen in Zuilen. Een bijzondere en sfeervolle locatie midden in Zuilen. Hier kun je in een karakteristiek schoolgebouw uit de jaren ’30 genieten van een hapje en een drankje! Bij The Colour Kitchen wordt het eten met liefde en aandacht bereidt, en dat proef je direct! Of je nu voor een lunch of diner komt, laat je verrassen door de mogelijkheden. Er worden zo veel mogelijk biologische en regionale producten gebruikt bij het bereiden van de maaltijden. Dat is niet het enige bijzondere aan The Colour Kitchen in Utrecht. De missie is namelijk om mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, hun passie voor koken en gastvrijheid te laten ontwikkelen. Er werken medewerkers afkomstig uit verschillende culturen, vandaar ook eten uit verschillende landen! Hartstikke gezellig en lekker dus!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant The Colour Kitchen Zuilen in Utrecht of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Praktische info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant The Colour Kitchen Zuilen in Utrecht of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Adres: Prinses Christinalaan 1
3554 JL Utrecht
Telefoonnummer: 030 223 00 23