Restaurant Crimpert Salm in Dordrecht

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Crimpert Salm in Dordrecht.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Grand Café/Restaurant Crimpert Salm werkt met verse producten uit de omgeving. Op de menukaart zie je dat zij veelzijdigheid erg belangrijk vinden. Er is een ruime keuze uit lekkere gerechten en werkelijk voor ieder wat wils! Bij Crimpert Salm staat de gast centraal, jij bepaalt en jij beslist. Bij Crimpert Salm in Dordrecht zorgen ze er graag voor dat de gasten zich direct thuisvoelen. Je wordt hier dan ook van harte welkom geheten.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Crimpert Salm in Dordrecht of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Crimpert Salm in Dordrecht of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Visstraat 7 
3311 KX Dordrecht
T: 078 614 5557
E: info@crimpertsalm.nl