Restaurant Ctaste in Amsterdam

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant Ctaste in Amsterdam.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Ctaste in Amsterdam is zeker een van de meest bijzondere restaurants in Amsterdam, en eigenlijk ook een van de meest bijzondere restaurants in Nederland! Bij Ctaste kun je lekker eten.. in het donker!

Ctaste is in 2007 opgericht in Amsterdam. In dit restaurant werken mensen met een visuele beperking. Het is hier volledig donker. Het is algemeen bekend dat wanneer er één zintuig wordt uitgeschakeld, de andere zintuigen geoptimaliseerd worden. Proeven, ruiken, voelen en horen zul je anders ervaren.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant Ctaste in Amsterdam of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant Ctaste in Amsterdam of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Amsteldijk 55
1074 HX Amsterdam
T: 020 675 2831
E: info@ctaste.nl