Restaurant De Gelagkamer in Nijmegen

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant De Gelagkamer in Nijmegen.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Restaurant de Gelagkamer in Nijmegen is gelegen op een prachtige locatie. Geniet van het uitzicht op het Besiendershuis of de Waalbrug. Bij Restaurant de Gelagkamer ben je aan het juiste adres als u ongedwongen iets wilt eten of drinken. Grote trek? Zin in iets zoets? Alleen een kopje koffie? Op de menukaart zie je dat veelzijdigheid erg belangrijk wordt gevonden, er is een ruime keuze uit lekkere gerechten en werkelijk voor ieder wat wils! Bij Restaurant de Gelagkamer kan het allemaal, de gast staat centraal, jij beslist!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant De Gelagkamer in Nijmegen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant De Gelagkamer in Nijmegen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Waalkade 59
6511 XP Nijmegen
T: 024 360 3380
E: info@degelagkamer.nl