Restaurant De Gordiaan Kitchen-bar in Lelystad

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant De Gordiaan Kitchen-bar in Lelystad.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

De Gordiaan is een van de oudste restaurants in het centrum van Lelystad. Je kunt hier met je RestaurantCadeau niet alleen terecht voor een heerlijk uitgebreid diner, maar ook voor een snelle lunch. Het keukenteam gebruikt vooral dagverse, biologische streekproducten bij het bereiden van hun gerechten. De gerechten zijn typerend voor de Franse en Italiaanse keuken en wisselen met de seizoenen mee. De Gordiaan wilt hun gasten tevreden naar huis laten gaan, door kwalitatief goede producten te gebruiken en een ontspannen sfeer te creëren.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant De Gordiaan Kitchen-bar in Lelystad of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant De Gordiaan Kitchen-bar in Lelystad of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Neringpassage 1
8224 JA Lelystad
T: 0320 230 958
E: info@de-gordiaan.nl