Restaurant De Jonge Dikkert in Amstelveen

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant De Jonge Dikkert in Amstelveen.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Restaurant De Jonge Dikkert in Amstelveen is gevestigd in een oude molen uit 1672, genaamd De Dikkert. Zowel het pand als het concept van eten, drinken en beleven heeft karakter. Het restaurant komt regelmatig met nieuwe concepten en blijft vernieuwend. Het interieur is eigentijds en de beleving van een lunch of diner is nergens zo goed als bij De Jonge Dikkert. Je kunt hier in een ongedwongen sfeer lunchen of dineren. Het personeel staat voor je klaar en luisteren naar jouw wensen. Het restaurant is zeven dagen per week geopend en gastvrijheid staat hier centraal. 

Wat moet je doen?

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant De Jonge Dikkert in Amstelveen of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Amsterdamseweg 104a
1182 HG Amstelveen
T: 020 643 3333
E: info@jongedikkert.nl