Restaurant De Kraal in Venlo

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant De Kraal in Venlo.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

Restaurant De Kraal in Venlo is een hartstikke gezellig restaurant dat al meer dan 100(!) jaar bestaat. Het is niet gek dat Restaurant De Kraal is uitgegroeid tot een begrip in de omgeving van Venlo. Men kent De Kraal vooral om de gebalanceerde maaltijden met een heerlijk bijpassend glas wijn. Bij De Kraal hanteren ze een ontbijt-, lunch- en dinerkaart. Dit betekent dat je op ieder moment van de dag welkom bent om te genieten van heerlijke gerechten in een gezellige sfeer! Ervaar professionaliteit, kwaliteit en gastvrijheid bij De Kraal in Venlo!

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant De Kraal in Venlo of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant De Kraal in Venlo of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Kaldenkerkerweg 186
5915 PP Venlo
T: 077 351 4116
E: kraal@dekraal.nl