Restaurant De Saeck in Breda

Ontvang een cadeaukaart ter waarde van €20,00. Geldig bij restaurant De Saeck in Breda.

Lees meer
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

De Saeck in Breda is gelegen in een van de gezelligste straten van Breda: aan de culinaire Ginnekenweg vlakbij de bekende Ginnekenmarkt. Bij De Saeck worden heerlijke Mediterrane gerechten bereid waarbij vooral biologische streekproducten worden gebruikt. Je bent hier meer dan welkom om zomaar even binnen te lopen voor een kopje koffie, een koud biertje, een goed glas wijn of een borrel met hapjes! Bij grotere trek ben je hier ook aan het juiste adres voor een uitgebreide maaltijd. De chef-kok en zijn brigade verwennen je namelijk graag met streek- en seizoensgebonden gerechten om een ultiem Mediterraans gevoel te creëren.

Wat moet je doen?

Je ontvangt een Restaurant Cadeaukaart per post die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij restaurant De Saeck in Breda of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

Praktische Info

Je ontvangt binnen 5 werkdagen een Restaurant Cadeaukaart per post dat je als betaalmiddel inlevert bij restaurant De Saeck in Breda of bij één van de ruim 2.000 andere restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 1 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Locatie

Ginnekenweg 262
4835 NK Breda
T: 076 565 4095
E: tav@restaurantdesaeck.nl